Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 14 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 14

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 14, difuzat de Kanal D in data de 21 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Desi vizita lui Ates si a matusii sale se incheie cu refuzul categoric al parintilor lui Bahar de a le permite sa se casatoreasca, tanara isi ia inima in dinti si fuge impreuna cu iubitul sau, fara sa ii pese de urmari.

Decizia lui Bahar este in favoarea iubirii: aceasta ramane in casa lui Ates si hotarasc sa isi uneasca destinele cat mai curand. Cei doi indragostiti se si logodesc, sprijiniti indeaproape de matusa Semra.

Dezamagita, Efsun cade in capcana propriei sale indignari. Tanara merge la Mehmet Emir si se revolta, cerandu-i acestuia sa o ajute sa il recupereze pe Ates cu orice pret. Desi isi iubeste fiica neconditionat, provocat fiind, acesta isi pierde controlul, refuzand mofturile lui Efsun.

Pe de alta parte, Efsun actioneaza sub imperiul furiei si da buzna in casa lui Ates, unde incearca sa se sinucida chiar sub ochii lui Bahar, pentru a-i demonstra acesteia ca este capabila de sacrificiul suprem pentru Ates.

Sursa: Kanal D

Add comment