Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 138 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 138 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 138, difuzat de Kanal D in data de 16 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Confruntarea cu moartea creeaza sechele permanente in vietile oamenilor. Pericolul pe care Bahar si Ates l-au avut de infruntat scoate la iveala un adevar oribil. Bahar trebuie sa ia o hotarare, insa nu-i poate impartasi lui Ates temerile ei. Efsun este devastata dupa pierderea suferita.

In acest sens, ca sa dea totul uitarii, se cufunda in munca. Munca la atelier ii ocupa tot timpul. Apare si primul client, insa sperantele de revigorare sunt slabe. Vechi rani se deschid. In tot acest timp, Sultan si Hulya vor face totul pentru a-si proteja fiicele de autoritati.

Singura speranta a lui Bahar este tratamentul, insa asta inseamna sa renunte la copilul pe care il poarta in pantece. Inainte de a lua acesta decizie dureroasa, suportul ei moral sunt doar apropierea si dragostea lui Nuran si a lui Ates. Acesta o blameaza si o acuza pe Efsun pentru toate necazurile pe care le-a produs

Muge si Sultan primesc o lovitura grea atunci cand sunt acuzate de crima; atat Sultan cat si Hulya cauta cu disperare cai sa isi salveze fiicele si sa pastreze secretul care se ascunde in spatele mortii lui Cemal.
Nu rata un nou episod al serialului „Bahar: Viata furata”, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *