Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 13 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 13

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 13 , difuzat de Kanal D in data de 20 ianuarie.  Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce Nuran si Ilyas se zbat sa impiedice demolarea locuintei lor din cartierul sarac, Bahar ii cere lui Efsun sa il anunte pe Mehmet Emir pentru a interveni.

Spre surprinderea tuturor, evacuarea locuitorilor este oprita in ultimul moment. Vestea buna calmeaza spiritele, iar Nuran si Ilyas rasufla usurati ca au scapat si de aceasta data nepedepsiti. Cei doi nu se bucura mult timp de reusita, deoarece Ilyas realizeaza ca scrisoarea pe care o lasase lui Bahar, va fi in curand citita de aceasta si va afla marele lor secret.

Intre timp, Mehmet Emir descopera cu uimire ca Efsun fusese implicata intr-un incident public si incearca sa rezolve problemele legate de fiica sa. Acesta ii impune anumite reguli si ii cere sa respecte numele pe care tocmai i l-a oferit si sa incerce sa se integreze in societate.

In ciuda celor intamplate, Bahar si Ates sunt din nou impreuna si decid sa isi oficializeze relatia. Ates merge impreuna cu matusa lui sa o ceara in casatorie pe Bahar de la parintii acesteia. Insa, cei doi se confrunta cu refuzul categoric al lui Nuran, care nu face altceva decat sa respecte instructiunile lui Efsun, pentru a o desparti pe Bahar de Ates. Tanara insa isi infrunta parintii si nu renunta la barbatul pe care il iubeste. Efsun este mai pornita ca niciodata impotriva lor: trebuie sa rupa legatura dintre cei doi cu orice pret.

Sursa: Kanal D

Add comment