Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 127 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 127, difuzat de Kanal D in data de 1 august. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Bahar si Ates au parte de cel mai mare soc cand afla, de la Hulya, ca fetita lor traieste si, mai mult, ca aceasta este Nuran.

Satula de nemerniciile surorii vitrege, Bahar merge sa ii ceara socoteala lui Efsun pentru raul pricinuit. Asa cum a jurat, atunci cand fata ei a incercat sa se sinucida, din cauza intrigilor lui Sultan, Hulya le-a “oferit” celor doua, Efsun si Sultan, cea mai mare lovitura.

Loviturile pe care le-a primit una dupa alta au facut-o pe Efsun mai agresiva. Ea este gata sa puna in aplicare orice plan, oricat de diabolic ar fi, numai sa nu i-o cedeze pe Nuran lui Bahar. Dar viata i-a dat mereu peste nas si zarurile nu au cazut niciodata in favoarea ei …

Cand afla ca Hulya este cea care i-a spus adevarul despre Nuran lui Bahar, Sultan “iese” la atac. Pentru Sultan nu exista persoana care sa ramana nepedepsita, daca Efsun are de suferit.
Din dorinta de a scapa definitiv de Sultan, Hulya ii cere ajutorul lui Kenan si asa incepe calvarul pentru Sultan, Efsun si Arda.

Nuran se imbolnaveste, iar Efsun si Arda se afla intr-o situatie disperata. Dupa aflarea adevarului despre micuta Nuran, toata lumea este impotriva lor si ii condamna. Efsun nu poate face nimic pentru a-si ajuta fiica. Bahar si Ates sunt hotarati sa isi recapete copilul.
Sursa: Kanal D

Add comment