Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 125 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 125, difuzat de Kanal D in data de 28 iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Efsun, alungata de la conac, se vede nevoita sa vanda haine la taraba pentru a-si putea intretine copilul. In timpul acesta, Hulya se chinuie sa-si salveze fratele.

Reyhan continua sa aiba mari grobleme cu tatal vitreg si se teme pentru viata ei. Ates o salveaza pe tanara, in ultimul moment, din mainile parintelui vitreg, pregatit sa o ucida. Ates ii promite lui Reyhan ca o va proteja.

Hulya face eforturi disperate ca sa isi salveze fratele de la moarte, pe Mehmet Emir, dupa ce interlopul Behcet a promis ca-l va ucide pentru banii pe care acesta ii datoreaza. Pentru a-i salva viata fratelui ei, Hulya apeleaza la Kenan.

Bahar este socata cand isi vede sora vitrega, pe Efsun, in piata, vanzandu-si hainele la taraba. Efsun se simte foarte rusinata de situatia in care se afla impreuna cu familia ei dar este dispusa sa faca orice pentru micuta Nuran.

Bahar face tot posibilul sa afle adevaratul motiv pentru care Efsun a parasit conacul in care locuia.

Nu ratati azi un nou episod din “Bahar: Viata furata”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment