Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 12 Rezumat

Bahar Viata furata episodul 12Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 12  , difuzat de Kanal D in data de 19 ianuarie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Descoperind tradarea surorii sale, Bahar realizeaza ca aceasta a mintit-o in tot acest timp, urmarindu-si propriile interese. Profund dezamagita de atitudinea lui Efsun, Bahar respinge explicatiile acesteia si ii spune raspicat sa nu o mai considere sora sa.

Ranita de cuvintele dure ale lui Bahar, Efsun o alunga pe aceasta din casa lui Mehmet Emir. Bahar paraseste anexa in care locuia cu parintii sai si merge la vechea lor casa de la periferia orasului.

Intre timp, Bahar ii marturiseste lui Ates despre tradarea suferita si se refugiaza in bratele acestuia. Cei doi isi lamuresc vechile neintelegeri si decid sa isi reia relatia de iubire, promitandu-si ca vor rezista oricarei incercari.

Pe de alta parte, Nuran si Ilyas sunt inspaimantati din cauza ca locuinta lor urmeaza sa fie demolata. Cei doi sunt disperati ca marele lor secret este pe cale sa fie descoperit si ca, astfel, risca sa ajunga in inchisoare. Acestia pun la cale un nou plan pentru a reusi sa indeparteze cadavrul din gradina casei, inainte de venirea autoritatilor…

Sursa: Kanal D

Add comment