Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 114 Rezumat

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 114, difuzat de Kanal D in data de 13 iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Fanii indragitului serial vor putea urmari continuarea fascinantei povesti de dragoste a celor doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si Ates (Keremcem), condimentata cu noi intrigi si rasturnari de situatie, menite sa tina telespectatorii cu sufletul la gura.

Episodul de azi ne-o infatiseaza pe Bahar, protagonista serialului, ca fiind o femeie schimbata, inasprita de necazurile prin care a trecut dar, totodata, mai hotarata ca oricand sa isi reface viata si sa recastige tot ceea ce a pierdut in ultimii ani. Proaspat eliberata din inchisoare, frumoasa Bahar abia asteapta sa isi revada sora, pe Efsun, devenita, intre timp, o prospera femeie de afaceri, cu o familie fericita.

Ceea ce nu stie Bahar este faptul ca eliberarea ei inseamna sfarsitul vietii fericite si inceputul nelinistilor pentru Efsun.
Bahar, care a pierdut totul in ultimii ani, nu poate trece peste durerea pierderii fiicei ei, insa singura care ii mentine speranta vie pentru a merge inainte este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata ei.

Bahar simte ca este a nimanui, iar Ates, sotul ei, incepe un joc periculos pentru a ajunge la Kenan Erksan, cel care i-a rapit din juru-i persoanele dragi. Nu poate vorbi nimanui despre razboiul pe care-l duce, deoarece exista riscul sa o piarda pe Bahar pentru totdeauna. Asistam la un incredibil joc al destinului: doua mame, Bahar si Efsun, si o fetita nevinovata prinsa la mijloc.

Odata cu trecerea timpului, povestea se complica si adevarul pare sa iasa la iveala treptat … O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa isi recupereze tot ce a pierdut?

Sursa: Kanal D

Add comment