Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 113 Rezumat

bahar_ep_113

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 113, difuzat de Kanal D in data de 19 August. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Indurerata de pierderea copilului ei si considerand ca Bahar e cea care a provocat cumplitul accident, Efsun intra in jocul matusii sale si impreuna pun la cale un plan de razbunare impotriva surorii sale.

In inchisoare, Bahar trece prin momente dificile, deoarece este transferata la carcera in urma altercatiei cu Arzu. Aceasta indura chinuri cumplite si se consoleaza doar cu amintirile

Intre timp, Hulya il reintalneste pe Kenan, care ii povesteste despre cruzimile savarsite de mama sa, pe vremea cand el ii era subordonat si era nevoit sa ii execute ordinele diabolice. Aceasta este socata sa afle ca mama sa a ordonat uciderea multor persoane nevinovate de-a lungul timpului, provocand adevarate tragedii.

Ates incearca din rasputeri sa o ajute pe Bahar sa iasa din inchisoare cat mai curand, insa, in urma judecarii cazului ei, tanara primeste o sentinta crunta. Daramata de verdictul primit, Bahar se vede nevoita sa isi accepte cu demnitate pedeapsa si ii cere sprijin surorii sale, insa Efsun este la fel de inversunata impotriva ei considerand-o inca vinovata pentru dezastrul abatut asupra sa.

Bahar naste in inchisoare, insa evenimentul care avea sa aduca o raza de fericire in viata ei si a lui Ates, este urmat de o noi momente tragice, deoarece Efsun si Sultan planuiesc sa le fure copilul in semn de razbunare.

Pe de alta parte, Kenan urmareste sa se razbune pe toti cei care i-au provocat necazuri in trecut. Barbatul pune la cale un plan diabolic conform caruia familia Atahan urma sa fie distrusa, dar isi indreapta armele si impotriva lui Ates si a lui Bahar, carora le pregateste cele mai crunte pedepse…

 

Sursa: Kanal D

Add comment