Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 112 Rezumat

bahar_ep_112

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 112, difuzat de Kanal D in data de 18 August. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Incercand din rasputeri sa o convinga pe Bahar sa nu se predea politiei, Efsun sufera un grav accident care pune in pericol viata copilului sau.

Cele doua tinere reusesc sa scape din casa in care fusesera sechestrate de oamenii lui Macit si asteapta sosirea lui Ates, care urma sa le duca intr-un loc mai sigur, pentru a se indeparta de politistii care se aflau pe urmele lui Bahar. Vazandu-si sotia in situatia disperata, Ates se invinovateste pentru faptul ca nu a reusit sa o protejeze de necazurile ce s-au abatut asupra casniciei lor si pune la cale un nou plan pentru a o salva pe Bahar.

Insa strategia lor se naruie deoarece sunt inconjurati de politisti, care o someaza pe Bahar sa se predea. In vreme ce Bahar refuza categoric sugestia surorii sale de a fugi in continuare de politie, Efsun sufera un accident cumplit, in urma caruia viata sa se schimba radical.

In cele din urma, Bahar ajunge in inchisoare, unde primeste vesti triste despre starea de sanatate a surorii sale si copilului acesteia si sufera un soc puternic, invinovatindu-se pentru cele intamplate. Ates incearca sa o consoleze, spunandu-i ca o va ajuta sa iasa cat mai curand din inchisoare, insa nimic nu ii poate readuce linistea lui Bahar.

Pe de alta parte, Efsun trece prin momente groaznice cand afla ca si-a pierdut copilul in urma accidentului suferit. Insa visul ei de a avea o familie fericita se destrama, atunci cand primeste inca o veste cutremuratoare din partea medicului despre starea sa de sanatate…

 

Sursa: Kanal D

Add comment