Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 11 Rezumat

Bahar Viata furata episodul 11

Socata de marturisirea lui Efsun, Bahar respinge incercarile disperate ale lui Ates de a afla motivul supararii sale. Tanarul nu intelege comportamentul distant al lui Bahar si insista sa afle adevarul.

Dupa dezamagirea suferita, la aflarea vestii despre presupusa relatie dintre Ates si Efsun, Bahar este hotarata sa rupa orice legatura cu barbatul care ii declarase iubirea. In inocenta sa, Bahar este dispusa sa renunte la Ates, pentru ca sora sa, Efsun, sa nu sufere.

In tot acest timp, Efsun jubileaza la gandul ca are cale libera spre inima lui Ates, insa se confrunta cu refuzul categoric al tanarului, acesta fiind profund afectat de pierderea lui Bahar.

Pe de alta parte, Hatice, menajera familiei Atahan, decide sa ii marturiseasca lui Bahar ceea ce aflase despre adevarata identitate a acesteia, pentru a pune capat astfel tuturor manevrelor planuite de Nuran si fiica sa. Insa tanara sufera un grav accident chiar inainte de a se intalni cu Bahar, spre satisfactia lui Efsun.

In ciuda pierderii lui Bahar, Ates nu se resemneaza, ci insista sa ii demonstreze acesteia ca Efsun a mintit si a premeditat totul, pentru a-si atinge scopul.

Sursa: Kanal D

Add comment