Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 109 Rezumat

bahar_ep_109

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 109, difuzat de Kanal D in data de 11 August. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Eliberati din inchisoare, Ates si tatal sau se instaleaza in casa impreuna cu Bahar, insa cel din urma nu o doreste pe Bahar in preajma lui si ii spune ca o tolereaza doar pentru ca este sotia fiului sau.

Macit, fostul iubit al lui Sultan, cel care a parasit-o in urma cu ceva vreme, se afla in casa acesteia, nelinistind-o pe femeie. Sultan nu are habar ca Macit, aparut la usa ei, milogindu-se ca a ramas pe drumuri, urzeste un plan teribil.

Efsun primeste vestea de la Bahar ca va fi matusa, dar tatal lui Ates nu este fericit la aflarea vestii. Arda ii face o surpriza sotiei sale si ii reface magazinul incendiat; Hulya, careia inca nu i-a revenit memoria, o ridica in slavi pe nora ei si achizitioneaza mai multe articole vestimentare.

Insa fericirea nu tine mult deoarece Cengiz o suna pe Efsun si ii spune ca noul procuror vrea sa redeschida cazul mortii in care familia ei este implicata. Intre timp, Hulya da semne ca isi revine, iar Ates, ascultand convorbirea telefonica pe care o are presupusul lui tata, va afla un lucru ingrozitor…

 

Sursa: Kanal D

Add comment