Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 10 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 10

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 10  , difuzat de Kanal D in data de 15 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Afland de aparitia ucigasului parintilor sai, Ates isi canalizeaza toata atentia catre capturarea si pedepsirea acestuia, uitand de promisiunile facute iubitei sale.

Tanarul nu realizeaza cat de mult o raneste pe Bahar in incercarea sa de a razbuna moartea parintilor sai, insa acesta nu indrazneste sa ii marturiseasca fetei adevarul.

Efsun deduce ca Ates are ceva de impartit cu cel care o urmarise indeaproape si, profitand de interesul manifestat de Ates pentru capturarea individului misterios, il cheama sa o protejeze. Apeland mereu la ajutorul lui Ates in momentele in care simtea ca este din nou urmarita, Efsun reuseste sa intervina intre  Ates si Bahar.

In acest timp, Nuran si Efsun sunt din nou amenintate de catre servitoarea care le aflase secretul si sunt nevoite sa puna la cale noi planuri pentru a se salva. Insa Hatice este mai hotarata ca niciodata sa le dea in vileag pe cele doua.

Vestea despre demolarea caselor din mahala de catre autoritati cade ca un trasnet peste Nuran si Ilyas, care sunt disperati ca vor sfarsi in inchisoare.

Pe de alta parte, Efsun este cuprinsa de invidie, vazand ca Bahar este din ce in ce mai apropiata de Ates si se vede nevoita sa ii marturiseasca acesteia ca si ea este indragostita de acelasi barbat.

 

Sursa: Kanal D

Add comment