Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata Furata Episodul 1 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 1 Rezumat

Citeste rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 1 , difuzat de Kanal D in data de 4 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

In primul episod al serialului este prezentata povestea de dragoste pe care o traiesc la intensitate maxima Mehmet Emir si frumoasa Hasret. Yusuf, tatal lui Hasret, nu este de acord cu casatoria tinerilor si devine furios cand afla ca fiica sa este insarcinata. Ca sa puna capat definitiv acestei povesti de dragoste, ii spune tanarului Mesmet Emir ca Hasret a murit.

Dupa ce copilul se naste intr-un loc secret, Yusuf ia copilul, care este o fetita si pe care a numit-o Bahar, si il da spre adoptie unuia dintre servitorii sai, Ilyas.  Dar Ilyas are la randul sau o fetita, Efsun. Ilyas si sotia sa, Nuran, le cresc pe cele doua fetite impreuna, ca si cum amandoua ar fi fiicele lor biologice.

Anii trec iar Bahar si Efsun ajung, dupa 20 de ani, doua tinere atragatoare. Dar Yusuf, bunicul lui Bahar, coplesit de povara minciunii pe care a tainuit-o atata timp, se hotaraste sa o redea pe Bahar lui Mehmet Emir, tatal ei biologic. Bahar, care a crescut in mahala, ar trebui ca pana la urma sa fie beneficiara vietii care i-a fost “furata” pe nedrept. Ea este singura mostenitoare a unei averi imense, o bogatie care ar fi facut-o sa traiasca in lux si indestulare, insa soarta o pune la grea incercare…

Sursa:Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *