Home / Stiri / Astazi de la ora 20:00 pe Kanal D,premiera serialului “In dragoste si in razboi”

Astazi de la ora 20:00 pe Kanal D,premiera serialului “In dragoste si in razboi”

Un nou serial fenomen va debuta astazi,20 noiembrie, de la ora 20:00 la Kanal D. “In dragoste si in razboi” este povestea captivanta care va fi difuzata de miercuri pana vineri.

Serialul turcesc “In dragoste si in razboi” ii are in centrul atentiei pe frumoasa actrita Farah Zeynep, cea care a interpretat-o pe Aylin in serialul „Tradarea” si pe actorul Kıvanç Tatlıtuğ, care a interpretat rolul principal in seriale „Iubire de argint” si „Iubire ascunsa”.

Actorul Kıvanç Tatlıtuğ va interpreta rolul locotenentului Kurt Seyit, fiul cel mare al unui bogat proprietar de pamant de origine turca din Crimeea. O povestee de dragoste captivanta intre o fata de vita nobila si un tanar militar.

Actrita Farah Zeynep va interpreta rolul Surei .Desi tatal lui Kurt ii este loial tarului si este mandru ca isi va trimite mostenitorul sa lupte in armata sa, acesta insista ca fiul sau sa se casatoreasca cu o femeie de origine turca. Dar imediat ce Kurt o va cunoaste pe frumoasa Sura, nicio alta femeie nu va mai avea loc in inima lui. De aici incepe lupta celor doi pentru a-si pastra relatia.

„In dragoste si in razboi” reconstituie atmosfera Rusiei tariste, pe fundalul dramaticelor schimbari sociale de acum mai bine de un secol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *