Seriale Turcesti

Asli Enver (Sureyya din serialul “Mireasa din Istanbul”) a incantat publicul si colegii cu vocea sa

Celebra Asli Enver este o actrita de succes insa nu a renuntat nici la prima sa dragoste, muzica.

Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.

Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, “Kavac Yelleri”, care era un remake dupa “Dawson Creek”, un serial britanic.

Anul trecut, Asli Enver si-a surprins iubitul atunci cand a participat la “Vocea Turciei”. El facea parte din juriul si a fost primul care s-a intors dupa ce a ascultat cantecul fredonat de ea, timp de cateva secunde. Actrita a mai intors si scaunul dublu al juratilor dar este evident ca ales sa mearga in echipa iubitului ei.

Experienta inedita de la renumitul concurs de muzica a determinat-o pe Asli Enver sa nu renunte la muzica ci dimpotriva sa continue sa exerseze si sa fredoneze ori de cate ori are ocazia.  Acest lucru s-a intamplat la filmarile pentru cel de-al doilea sezon al serialului “Mireasa din Istanbul”, unde actrita a interpretat o melodie ce apartine unei cantarete celebre in Turcia, Nil Karaibrahimgil, intitulata “Sufletul meu are aripi”, pe care conform scenariului, i-a dedicat-o lui Faruk. Asli Enver s-a apropiat foarte mult de varianta originala a cantecului, reusind sa incante publicul.

Sursa: Kanal D

Add comment