Seriale Turcesti

Actrita Selin Dumlugol ( Pembe ) din “Dragoste si ura” o femeie fara inhibitii!

Selin Dumlugol s-a nascut in 1992, in Izmir. Aceasta si-a descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si a fost indrumata de parintii ei sa urmeze o cariera in domeniu. Selin a absolvit in 2014 Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii din Istanbul si a devenit la scurt timp o actrita cu drepturi depline, la Teatrul Halden Dormen din Izmir.

Selin Dumlugol a demonstrat un talent sclipitor in toate piesele jucate pe scena teatrului, unde a fost remarcata de marile case de productii. Astfel marele succes nu a intarziat sa apara, caci in anul 2013 a fost cooptata in distributia serialului “Tatar Ramazan”, apoi in anul urmator a interpretat un rol uluitor in serialul “Seref Meselesi” si in 2016 a acceptat fara sa stea pe ganduri rolul “Pembe”, in serialul de exceptie “Dragoste si ura”, in care joaca magistral.

 

 

Dincolo de platourile de filmare si de diversele roluri interpretate pana acum, Selin Dumlugol este o femeie nonconformista, o fire rebela chiar si la cei 26 de ani si nu se sfieste sa apara in public accesorizata cu elemente moderne, sau imbracata cat mai sexy.

Sursa: Kanal D

 

Add comment