Seriale Turcesti

Actrita principala din “Meryem” face dezvaluiri impresionante: “Au fost multe momente in care am vrut sa renunt!”

Ayca Aysin Turan, interpreta rolului principal din serialul „Meryem”, difuzat de Kanal D, are o poveste de viata impresionanta.

Provenind dintr-o familie cu sapte copii, ea a invatat de mica sa lupte pentru tot ceea ce isi doreste. Protejata intreaga copilarie de cei cinci frati mai mari, tanara actrita spune s-a obisnuit cu greu la viata din cosmopolitul Istanbul, ea provenind dintr-un mic orasel de provincie, Sinop.

“Au fost multe momente in care am vrut sa renunt. Filmarile la primul serial in care am jucat au fost foarte grele. Am ajuns la spital direct de pe platourile de filmare. Asta pentru ca eram si intr-o perioada de adaptare la viata unui oras trepidant, era foarte dificil departe de casa, de ai mei. Insa actoria este pentru mine o pasiune si asta m-a facut sa merg mai departe”, rememoreaza frumoasa actrita greutatile debutului in cariera.

De altfel, actoria ii ocupa mare parte din timp si declara ca nu a intalnit marea dragoste si nici nu are timp sa se dedice unei relatii.

“Inca incerc sa-mi definesc notiunea de dragoste. Intalnesti un barbat care iti place, crezi ca este alesul si la final va despartiti si descoperi ca poate fi inlocuit de altcineva. Inca nu am intalnit dragostea adevarata”, declara Ayca Aysin Turan.

De o frumusete tulburatoare, tanara actrita spune ca, la finalul zilei, cand se priveste in oglinda vede “o femeie obisnuita”.
Chiar daca este consitenta ca aspectul fizic este un factor important in aceasta cariera, le sfatuieste pe tinerele care doresc sa ajunga in lumina reflectoarelor sa aiba in primul rand grija de sufletul si caracterul lor. „Frumusetea nu este de ajuns”, conchide superba actrita pe care o puteti urmari in serialul „Meryem”.

Productia „Meryem” poate fi vizionata de miercuri, saptamana aceasta. In aceasta seara, telespectatorii vor putea urmari ultimul episod al celui de-al doilea sezon al serialului “Dragoste si ura”, urmand ca din 16 iulie, “Meryem” sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00 .

Sursa: Kanal D

Add comment