Seriale Turcesti

Actrita Elif Cakman ( Serife din “Steaua sufletului”) este topita dupa fiica sa!

Elif Cakman s-a nascut in 1978, in Istanbul, unde a copilarit si a urmat mai tarziu studiile Facultatii de Muzica din cadrul Conservatorului de Stat.

Ulterior si-a descoperit pasiunea pentru actorie si a urmat si Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o in 2006. Un an mai tarziu a inceput sa joace pe marile scene de teatru ale Istanbulului si totodata a primit si primul rol intr-un serial de televiziune, “Genis Zamanlar”. Au urmat multe roluri in seriale de succes, care i-au adus celebritatea in Turcia.

Insa de departe cel mai important rol jucat este cel de sotie si de mama a unei fetite superbe. Actrita Elif  a trecut de la extaz la agonie in mai putin de un an de la nunta sa cu Turan Selçuk Öztürk.

Dupa ce in anul 2014 s-a casatorit cu mai tanarul Turan Selçuk Öztürk, in ciuda faptului ca se afla pe patul de spital. In anul 2015 celebra actrita a suferit enorm deoarece sotul ei a pierdut lupta cu moartea.

Desi era insarcinata cu iubitulei sot, Elif a depasit cu greu momentele crunte, insa a reusit sa isi revina si sa isi reia activitatea profesionala de dragul copilului ei.

Sursa: Kanal D

 

Add comment