Home / Stiri / Actorul Sukru Ozyildiz ( Seyit din “Steaua sufletului” ) traieste o poveste de dragoste ca-n filme cu frumoasa Rabya Yaman!

Actorul Sukru Ozyildiz ( Seyit din “Steaua sufletului” ) traieste o poveste de dragoste ca-n filme cu frumoasa Rabya Yaman!

Sukru Ozyildiz a avut o relatie de un an si jumatate cu actrita, Sukran Ovali, pe care telespectatorii romani au cunoscut-o in serialul “Furtuna pe Bosfor”. Dupa mai multe despartiri si impacari, se pare ca intr-un final, cei doi si-au spus adio anul trecut. Conform presei din Turcia, Sukran Ovali ar fi deja implicata intr-o noua relatie cu un fotbalist de la Besiktas.

Sukru Ozyildiz nu este doar frumos, el este si foarte destept. El a fost student al Universitatii din Istanbul, Facultatea de Inginerie Mecanica Marina. Chiar daca dupa an a renuntat la aceasta specializare, starul nu s-a lasat definitiv de scoala. El s-a inscris la Universitatea Egee, la facultatea de Administratia Afacerilor si a fost plecat chiar in Portugalia cu o bursa Erasmus. Sarmantul Sukru Ozyildiz este si sportiv, el a practicat boxul thailandez si a fost luptator de Muay Thai, stil de lupta derivat din artele martiale thailandeze.

Se pare ca la scurt timp de la despartirea de Sukran Ovali, sarmantul actor s-a indragostit nebuneste de frumoasa bruneta Rabya Yaman, un designer vestimentar de succes, care l-a cucerit iremediabil cu frumusetea ei rapitoare

Desi la inceputul relatiei si-au dorit multa discretie, cei doi indragostiti au fost deseori surprinsi impreuna de jurnalisti si s-au vazut nevoiti sa admita ca traiesc o poveste de dragoste.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *