Home / Stiri / Actorul Kivanc Tatlitug s-a casatorit! Vezi aici mai multe poze

Actorul Kivanc Tatlitug s-a casatorit! Vezi aici mai multe poze

Kivanc Tatlitug

După o relație de peste 2 ani,  Kıvanç Tatlıtuğ și Başak Dizer s-au căsătorit. Ceremonia a fost simplă și a avut loc aseară la Ambasada Republicii Turcia din Paris. Au asistat doar 40 de invitați, dar marea absentă a fost mama actorului care, din pricina faptului că este bolnavă, a urmărit cununia civilă, grație tehnologiei, live prin sistem 3G. Martorii cuplului au fost asociata miresei Deniz Marșan și fotograful Tamer Yılmaz, iar pentru mire au fost producătorul Kerem Çatay și impresarul Gaye Sökmen.

KıvancTatlitug_foto

După ceremonie, mirii și invitații lor au participat la o petrecere de unde n-au lipsit frații și prietenii apropiați. Invitații își vor petrece sfârșitul de săptămână la Paris. După ce invitații lor se vor întoarce la Istanbul, mirii vor continua  luna de miere. O noapte de cazare în hotelul unde își vor petrece luna de miere, conform publicației Takvim, costă 15.000 Euro. Celebrul cuplu a ales pentru petrecerea de după cununie Shangri- La Hotel. Mirele a fost dispus să plătească oricât pentru ca invitații săi să se simtă bine, de aceea a ales sala de bal a hotelului și terasa cu vedere la Turnul Eiffel. Iar gestul care a impresionat-o pe mireasă a fost alegerea pentru luna de miere: La Suite Imperiale, preferata multor celebrități precum Jennifer Lopez și Madonna. Suma pe care o vor plăti până duminică poate fi comparată cu prețul unei mașini.

Foto: www.milliyet.com.tr
Foto: www.milliyet.com.tr

Mirele este deținătorul titlului „Best Model Of The World„  poreclit drept Brad Pitt al Orientului Mijlociu”, cunoscut publicului nostru din serialele „Iubire de argint„ , „Iubire ascunsă„ și „În dragoste și în război„. După o dragoste cu năbădăi cu Miss World 2002 Azra Akın şi multe inimi frânte, carismaticul actor a avut o relație cu tânăra franțuzoaică FLO. Bașar Dizer- născută în 1980/creator de modă și stilist cu studii la Milano-  “Instituto Moda di Burgo”  / divorțată de francezul  Oren Fransez l-a convins să facă pasul cel mare și multe tinere au rămas suspinând.

KıvancTatlitug_foto1

 

Sursa:viatacuaromadecafea.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *