Seriale Turcesti

Actorul Emrah Erdogan (Ali din serialul “Dragoste si ura”), un tatic fericit in viata reala!

Emrah Erdogan s-a nascut in 1971, in provincia Diyarbakir, Turcia. Din cauza serviciului mamei sale acesta a studiat scoala primara in Alacak si apoi a revenit alaturi de familia sa in Diyarbakir, unde si-a terminat studiile liceale.

In 1983, Emrah Erdogan a realizat primul album de muzica “Agam Agam”, pasind astfel in lumea muzicii sub titulatura de “Copilul Emrah” si reusind in scurt timp sa cucereasca inimile turcilor cu vocea sa minunata. Au urmat multe alte albume care i-au adus treptat celebritatea in intreaga tara. Dupa incheierea Facultatii de Teatru, in 1991, Emrah si-a vazut si cel de-al doilea vis implinit, acela de a deveni actor, iar in 1992 a jucat in primul lui serial de televiziune “Gündüzün Karanlığı”
Anul trecut a jucat in ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc in care o are ca partenera pe frumoasa actrita Burcu Kiratli.

In 2014 s-a casatorit cu una dintre cele mai frumoase cantarete de origine belgiana, Sibel Kirer, care i-a daruit un fiu, in acelasi an.

Venirea pe lume a micutului i-a schimbat radical viata, artistul devenind un familist convins. Desi se dedica trup si sufletul proiectelor sale atat in muzica cat si in actorie, Emrah se straduieste mereu sa gaseasca timp si pentru familia sa, pe care o adora.

Sursa: Kanal D

Add comment