Seriale Turcesti

AcasaTV va difuza un nou sezon din serialul turcesc “Trandafirul negru”

trandafirul_negru_serial-turcesc
Acasa le aduce telespectatoarelor, din 30 mai, un nou sezon al serialului turcesc Trandafirul negru. Femeile pot urmari, de luni pana vineri, de la ora 18:00, cate doua episoade din continuarea extraordinarei povesti care le-a cucerit in primele sezoane.

Ebru (Ece Uslu) afla ca fiul ei, pe care il considera mort, traieste si ca a fost foarte aproape de ea de cand a venit in Halfeti. Ea incearca, pe de o parte, sa se adapteze situatiei, iar pe de alta parte, sa obtina explicatii. Cum reuseste sa rezolve aceasta situatie si cum va face fata conflictului pe care il va avea cu Narin (Ozlem Conker) din cauza lui Baran (Mert Yazicioglu), vedem incepand din 30 mai.

Noul sezon al incredibilului serial Trandafirul negru va fi plin de suspans, intriga, dorinta de razbunare, rasturnari de situatie, lupta pentru dragoste si adevar si le va aduce telespectatoarelor foarte multe surprize.

Toate intamplarile personajelor care au cucerit femeile din intreaga lume vor putea fi urmarite incepand din 30 mai, doar Acasa!

Sursa:AcasaTV

Add comment