Home / Stiri / AcasaTV isi bate joc de telespectatori ! – Episoadele din Puterea Destinului sunt trunchiate

AcasaTV isi bate joc de telespectatori ! – Episoadele din Puterea Destinului sunt trunchiate

Postul de televiziune AcasaTV isi bate joc de telespectatori implicit de serialul care este urmarit de foarte multi telespectatori, Puterea Destinului.

Episodul de astazi Astazi – 25 Martie , a tinut doar 30 de minute si s-a incheiat la 19:48.

Din episodul de astazi au fost taiate aproximativ 12 minute , care au fost inlocuite cu multa publicitate.

Episodul difuzat astazi  de AcasaTV a fost cea de-a doua parte a episodului 43 ( respectand formatul original difuzat de postul turcesc ATV ) . Practic cei de la AcasaTV au taiat de la minutul 42:30 – 54:00 .

Dupa ce episoadele au fost injumatatite incepand din data de 16  februarie , pe motiv “schimbare in grila de programe” , nerespectandu-se formatul original ( asa cum au fost difuzate de postul turcesc ATV)  acum episoadele sunt tunchiate .

Toate rezumatele episoadelor le puteti citi in avans exclusiv pe site-ul www.serialeturcesti.ro.

Mai jos cateva mesaje ale telespectatorilor , postate pe pagina de facebook a postului de televiziune.

Au taiat deja 13 min de film .nesimtire curata!!

Pt ei nu conteaza nemultumirile noastre daca li se umple buzunarele cu bani din reclamele dufuzate. Rusine ca va bateti joc de noi.

Si s-a si terminat…chir va bateti joc de noi..dupa ce ca dati atata publicitate,acum ati mai taiat si din cele 37 de minute!!SA va fie Rusine !!Acasa tv!

La si 48 s.a terminat… Acasa tv un post de c****

rusine sa va fie dupa ce ati scurtat filmul cu 30 de minute acum ati mai luat 10 minute .rusineee

Ati oprit filmul la 19:48.. RUSINE!!!

Foarte tare..după ce că ține numai o oră + 2 publicități..se termină mai nou şi la 48 ! Ce pot să înțeleg din acest film si ce fel de program e acasă tv ?! Suntem cu toții dezamăgiți.

Ati terminat filmul la si 48 nesimtiti !!!

rusine ati taiat 10 minute din film

nu mai am cuvinte mai bine nu mai difuzati deloc,ca tot taiati,taiati…….

Sa vă fie rușine Acasa tv

Cum e posibil ca un canal tv sa difuzeze 30 min program/film si 30 min publicitate intr-o ora

Acasa isi bate joc de filmul asta minunat, dar si de noi

Acasa cel mai NEPROFESIONIST post tv! RUSINE!!

Eu nu inteleg mai.nimic din film…cand era tot ep il asteptam cu sufletul la gura….nu.mai vorbeam cu nimeni nu mai auzeam nimic…cand începea episodul….dar de cand au taiat parca nu mai am aceeasi bucurie cand trebuie sa inceapa…offff.

Au taiat din film, Asa ceva nu se poate, nesimtirea a atins cote maxime. S-a terminat cu 10 min mai devreme pentru ca au taiat din el. Nu mai intelegem nimic. Oare nu vede nimeni ce se intampla, in timpul unui serial de o ora atata publicitate. Inadmisibil.

12 minute? Nici nu mă mai uit! Dar de ce se mai difuzează? Oprițil de tot!

3 comments

  1. Am înțeles ….au înjumătățit episoadele. …. ele diferă ca durata, de la o ora la o ora si 30 minute chiar din aceasta cauza în unele zile durează mai mult decât in altele. …. am înțeles le’au iînjumătățit ….. am fost nevoiți să acceptam dar sa taie pur si simplu secvențe deosebite din serial este ceva sfidător. …..eram asa pasionați sa îl urmărim. …. parca ne piere cheful si totodată interesul …..

  2. asa este…isi bat joc de noi in cel mai urat hal…imi pare fff rau ca am inceput sa urmaresc acest serial…este deosebit de frumos dar din cauza celor de la acasa tv am ajuns sa nu mai vreau sa vad nimic…este prima si ultima data cand mai urmaresc un serial la nesimtitii astia de la acasa tv…
    intrebarea e ce putem face….la cine sa face plangeri,,,ca nimeni nu ne baga in seama…

  3. Si Kanal D si-a batut joc de noi. Dupa ce a difuzat cateva episoade di serialul turcesc Yaman, l-au scos de tot de la difuzare pe motiv ca nu are ratingul asteptat de ei. Telespectatorii nici nu au avut timp sa afle daca sunt pasionati sau nu de serial ca astia l-au si scos. Bataie de joc! Totul se rezuma la bani! Un post tv care se respecta continua difuzarea unui serial indiferent de audienta, pur si simplu din respect pt telespectatorii care urmaresc cu fidelitate serialul respectiv, nu ii lasa ca pe prosti cu ochii in soare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *